Inkoopmanager hulp

Stel: Je koopt je producten (via de inkoopmanager) in bij je eigen groothandel(s). Hiervoor moet je dus er voor zorgen dat er genoeg producten in je groothandel liggen. Als je te weinig producten hebt liggen, zullen je winkels dus niet volledig gevuld zijn. Tenzij je achteraf je groothandel nog eens inkoopt, maar dan ben je dubbel werk aan het doen. Als je te veel producten hebt liggen, heb je nog een voorraad in je groothandel liggen die je die ronde niet kan gebruiken. Daarom is de inkoopmanagerhulp er, om ervoor te zorgen dat je in je groothandels exact inkoopt wat je nodig hebt.

» Inkoopmanager hulp

Zwarte goederen sorteren

Naast IMhelper bestaat er nu een tweede handig programmatje! Hiermee is het mogelijk om je zwarte goederen te sorteren op winkelsoort. Wat voor nut heeft dit dan? Wel, als je een hele waslijst aan goederen hebt, en je wil snel zien wat je allemaal van bijvoorbeeld computer-spullen in huis hebt, kan deze tool je helpen! Alle producten worden per bedrijfssoort gesorteerd waardoor je snel een overzicht hebt.

» Zwarte goederen sorteren